| - 可可粉先溶于熱水。
- 吉利丁洒在水中溶解。
- 隔水煮乳酪,糖,不
停攪拌。5分鐘后, 加入吉利丁,將所有 材料煮至濃稠及均勻 即可。 - 打發鮮奶油。
- 將打發的鮮奶油与乳 酪面糊混合
- 裝入烤模中,放入冷 凍4個小時。
| - Mix cocoa powder with warm water.
- Sprinkle gelatine over water to allow gelatine to soften slightly.
- Double boil cream cheese and sugar, stirring frequently with wooden spoon, for about 5 mins add in gelatine and cook until gelatine dissolves completely mixture thickens and coats the spoon well.
- Whisk whipping cream until peaks form.
- Pour whipped cream into mixture.
- Pour into serving bowl and refrigerate for 4 hou
| - Campurkan serbuk koko dengan air panas.
- Taburkan gelatin ke dalam air supaya gelatin larut dalam air.
- Masakkan krim keju dan gula , kacau dengan sebati selama 5 minit. Masukkan gelatin dan masak sehingga gelatin larut dengan sebati.
- Pukul krim putar sehingga berkembang.
- Masukkan krim putar ke dalam adunan.
- Tuang ke dalam loyang dan sejukkan selama 4 jam.
|
沒有留言:
張貼留言