做法/Method/Cara-cara: | 1. 將熏衣草加入鮮奶加熱,不要煮滾,熱就可以。約 3 分鐘。 2. 蛋和糖輕輕拌勻材料,加入熏衣草牛奶,過濾。 3. 倒入杯子。水滾后,放入蒸。小火,約 30 分鐘。 | 1. Mix Lavender with milk, heat with low heat, do not boil, heat will do, about 3 minutes. 2. Stir well eggs and sugar, add in Lavender milk. Filter the mixture. 3. Put into cup. When water boils, steam it with low heat, about 30 minutes. | 1. Campurkan Lavender dengan susu, panaskan dengan api kecil, jangan mendidihkan, panaskan selama 3 minit. 2. Kacau telur dan gula dengan sebati, campurkan susu lavender, dan tapiskan. 3. Masukkan ke dalam cawan. Semasa air sudah mendidih, kukuskan adunan selama 30 minit. | |
沒有留言:
張貼留言