| - 將面粉与酵母混合,
再加入糖,鹽, 白油,倒入水,將 所有材料拌 成粗糙 的面糰。 - 再將面糰揉成光滑
有彈性的面糰,靜 置40分鐘發酵。 - 分割成每個40克,
滾圓。 靜置10分鐘。 - 將每個面糰扞成偏
圓形。 - 最后發酵30分鐘。
- 以200 C 烤8-10分鐘。
| - Mix flour and yeast, mix well. Add in sugar, salt, shortening and pour in water & combine evenly.
- Knead into a smooth dough and become elastic dough.Let the dough ferment about 40 minutes.
- Scale at 40gm each. Round up and intermediate proof for 10 minutes.
- Mould into an oval shape and place on a tray.
- Final proof for 30 minutes.
- Bake at 200 C for 8-10 minutes until well baked.
| - Campurkan tepung dan ragi roti, gaul dengan sebati. Masukkan gula, garam, shortening dan air, pukul dengan sebati
- Uli aduanan sehingga menjadi liat. Biar adunan berkembang selama 40 minit.
- Potongkan adunan kepada 40gm. Bulatkan adunan. Biar adunan berehat selama 10 minit.
- Gelekkan adunan ke bentuk lonjong dan masukkan ke dalam loyang.
- Biar berkembang selama 30 minit.
- Bakar dengan suhu 200 C selama 8-10 minit.
|
沒有留言:
張貼留言